top of page
Feel your body-05.png

FEEL in our BODY

ABOUT

Mijn naam is Marleen Schmidt en ik geef verschillende consultaties op het gebied van yoga, massage, voeding en leefstijl. Samen met Kelly Peelen, geef ik onder de naam 'House of Ganesha', Ayurvedische massages. Lees meer over Kelly hieronder. De interesse in deze vakgebieden zijn bij mij ontstaan vanaf 2010, toen ik leerde hoe belangrijk het is om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gezondheid. Met Ayurveda heb ik inzichten gekregen in het maken van keuzes op het gebied van voeding en leefstijl en zijn er vele praktische en simpele huismiddeltjes die je kunt inzetten om jezelf in balans te houden. Denk aan bepaalde voeding, of het vermijden van bepaalde voedselcombinaties. Ook het plannen van bepaalde activiteiten op bepaalde momenten van de dag kan een groot verschil maken. Hoe je dit voor jou het beste kan doen, hangt af van jouw unieke situatie en dat maakt ayurveda zo mooi, geen protocol, wel een individuele aanpak.

 

PHOTO-2023-02-08-06-52-09_edited.jpg

"De natuur heeft haar eigen ritme, wij zijn daar onlosmakelijk mee verbonden.

Het is de prachtige kunst van het leven om deze verbinding te eren en, wanneer we haar verloren zijn, haar dan opnieuw te vinden". 

Kelly – “Ayurveda voelde meteen als thuiskomen voor mij. Een diep verlangen naar het willen begrijpen van hoe lichaam, ziel en geest zich tot elkaar verhoudt werd beantwoord. En hoe disbalans ontstaat, te voorkomen is en welke rol voeding, leefstijl, yoga en massage daarin kan spelen. De eeuwenoude kennis van Ayurveda heeft me diepe bewondering voor de intelligentie van zowel het universum als ons lichaam gegeven - we zijn tenslotte niets dan een afspiegeling daarvan. Vol passie zie ik het nu als mijn missie de kennis & praktische tools van deze universele kennis aan je door te geven om je zo terug in verbinding te brengen met de wijsheid die in ons allen zit.”

Neem een kijkje op mijn website: www.yourinnersanctuary.nl

bottom of page