Feel your body-05.png

FEEL in our BODY

ABOUT

Mijn naam is Marleen Schmidt en ik geef verschillende consultaties op het gebied van yoga, massage, voeding en leefstijl. De interesse in deze vakgebieden zijn bij mij ontstaan vanaf 2010, toen ik leerde hoe belangrijk het is om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gezondheid. Met Ayurveda heb ik inzichten gekregen in het maken van keuzes op het gebied van voeding en leefstijl en zijn er vele praktische en simpele huismiddeltjes die je kunt inzetten om jezelf in balans te houden. Denk aan bepaalde voeding, of het vermijden van bepaalde voedselcombinaties. Ook het plannen van bepaalde activiteiten op bepaalde momenten van de dag kan een groot verschil maken. Hoe je dit voor jou het beste kan doen, hangt af van jouw unieke situatie en dat maakt ayurveda zo mooi, geen protocol, wel een individuele aanpak.

Ayurveda is de basis van mijn werken. Deze kennis kan hand in hand gaan met de reguliere geneeskunde en ik hoop dat we daar nu en in de toekomst steeds meer gebruik van zullen gaan maken. 

"De natuur heeft haar eigen ritme, wij zijn daar onlosmakelijk mee verbonden.

Het is de prachtige kunst van het leven om deze verbinding te eren en, wanneer we haar verloren zijn, haar dan opnieuw te vinden".