top of page

Voeding & Leefstijl

Wanneer het aankomt op voeding en leefstijl, zien we soms door de bomen het bos niet meer. Hoe weet je nu wat echt gezond voor je is en wat niet? Vanuit jouw unieke metabolisme kijken we waar je misschien ergens te veel of te weinig van neemt. Zodat jij, vaak met een paar simpele aanpassingen, de balans in je voeding en leefstijl kunt herstellen. Meer balans vertaald zich direct in meer energie en minder klachten.  

Niet alleen op fysiek niveau, ook op mentaal niveau geeft Ayurveda inzichten die er voor zorgen dat je jezelf beter leert kennen. Wie zichzelf goed kent, kan ook beter voor zichzelf zorgen.

 

Heb je last van o.a. slaapproblemen, een cyclus die uit balans is, huidproblemen, of is je spijsvertering uit balans? Samen met jou zoek ik naar de bron van de disbalans en geef ik je tools om deze weer te herstellen.  

Ben je geïnteresseerd op welke wijze voeding en leefstijl impact kunnen hebben op jouw gezondheid? Maak een afspraak en kijk met welke kleine aanpassingen je soms al een groot verschil kunt maken!

IMG_7666.jpg

Consult 60 min

€80

bottom of page