Voeding & Leefstijl

Wanneer het aankomt op voeding en leefstijl, zien we soms door de bomen het bos niet meer. We zijn in ons eetpatroon en manier van leven ver van de natuur af komen te staan. Het is de kunst en uitdaging om weer in verbinding te komen met deze bron van natuurlijke wijsheid.

 

Afhankelijk van jouw unieke constitutie kan je zelf veranderingen aanbrengen waar je op de korte en lange termijn positieve effecten mee bereikt. Denk hierbij aan een betere stoelgang, een volwaardige opname van voedingsstoffen, meer helderheid van geest, enthousiasme en voldoening. 

Ben je geïnteresseerd op welke wijze voeding en leefstijl impact kunnen hebben op jouw gezondheid? Maak een afspraak voor een online consult of kom dan langs in de praktijk en kijk met welke kleine aanpassingen je soms al een groot verschil kunt maken. 

Let op: Dit consult is een student consult, momenteel ben ik in opleiding voor Ayurvedic Nutrition & Lifestyle coach. Met dit consult geef ik dan ook geen advies inzake ziektebeelden, raadpleeg in dat geval altijd een daarvoor gekwalificeerd en erkend specialist. 

IMG_7847.jpg